POLEPITEV VOZIL

Nudimo car wrap, promocijsko polepitev vozil, zaščita vozila in zatemnitev stekel.

ZAŠČITA VOZILA S PPF FOLIJO

Zaščita vozil-PPF folije štitijo ranljiva barvana območja vozil pred praskami, kamenčki in madeži. Scotchgard ™ Paint Protection Film Pro Series je izjemno prozorna folija z odlično odpornostjo proti rumenenju, ki zagotavlja napredno zaščito za vse izpostavljene avtomobilske površine (hauba, odbijač, blatnik, robovi vrat, hrbtna stran stranskih ogledal).

ZATEMNITEV STEKEL
zatemnitev stekel-3M folije za zatemnitev stekel na vozilih preprečujejo prekomeren vdor sončne energije v notranjost vozila, skrbijo za UV zaščito, zasebnost, varnost in lepši izgled. 3M zatemnitvena folija serije Crystalline odbija več toplote kot večina temnih folij za avtomobilska stekla, ne da bi pri tem spremenila videz vozila, zaradi česar je odlična izbira za udobje. Kljub zelo majhnem učinku senčenja, folije blokirajo do 97% IR in 99,9% UV svetlobe.
MONOMERNE FOLIJE
Poli Tape monomerne folije so namenjene za kratkoročno do srednjeročno oglaševanje v zaprtih prostorih in na prostem. Primerne za aplikacijo na ravnih površinah. 4 letna obstojnost.
POLIMERNE FOLIJE
Poli Tape polimerne folije so namenjene za srednjeročno in dolgoročno notranje in zunanje oglaševanje na ravnih in rahlo valovitih površinah. 7 letna obstojnost.
PREMIUM CAST WRAP FOLIJA
Premium wrap cast folije za dolgoročno oblepitev ravnih in valovitih površin z ali brez zakovic, idealna za oblepitev tovornih in ostalih vozil. Obstojno lepilo Comply in Controltac zagotavljata odlično izstisljivost zraka (air release) in enostavno možnost pozicioniranja, optimizirana za oblepitev.
FOLIJE ZA STEKLE
Peskana polimerna folija (80μ) je primerna za notranjo ali zunanjo dekoracijo steklenih površin z obstojnostjo 5 – 7 let. Primerne so za izrez z rezalnikom, lahko se potiskajo s solventnim, eco solventnim in UV tiskalniki.
ZA VSA VPRAŠANJA NAM PIŠITE NA MAIL ideabea.store@gmail.com